Fundamentally Meetin' View - Love Sick Blues

Dags att skaffa en Lockpipa

Posted Feb. 20, 2018, 10:55 a.m. By reggy Tags: Hobby

Det är kul att det finns så många olika hobbys som man kan hålla på med och det är ju så olika vad det är ma vill hålla på med beroende på vad det är som man tycker är kul. Vissa tycker om att dansa eller att träna eller att sticka eller att måla eller jakt. Ja det finns ju hur mycket som helst som man kan tycka är kul och något som man skulle vilja göra. Ja då är det bra att man kollar och ser efter att det finns saker som man kan göra för att man ska kunna lyckas med det som man håller på med. Ja håller man på med jakt så kan det vara bra att köpa lockpipa som man kan lyckas med sin jakt. 

Kolla upp vad det är för saker som behövs 

Ja det kan vara bra att kolla upp vad det är för saker som man kan hitta på och som man tycker är roliga och sånt som man vill ha.
Ja det är kul när man hittar bra och roliga saker att göra och som man kan göra när man har tid över för att ta igen sig och göra sånt som man känner att man får energi ifrån. Ja så varför inte satsa på att göra det som man tycker är kul och satsa på en hobby. Kanske blir det jakt eller är det att måla eller det kan vara lite vad som som man tycker är kul och som man gärna håller på med. Ja det är ju så bra att man kan göra det och att man känner att man hittar det som man verkligen tycker är kul och roligt så som man vill att en hobby ska vara. Något som man längtar efter att få göra och hitta på när man har tid över.