Fundamentally Meetin' View - Love Sick Blues

Kul nu på lovet

Posted Nov. 2, 2017, 10:46 a.m. By reggy Tags: Fritid

När man har lite extra tid över och man vill hitta på något med familjen så kan det vara kul att åka på en sightseeing båt i stockholm. Det är så vackert och något som alla borde pröva på om man har möjlighet. Det är så fint så här på hösten att se hur et har skiftat i naturen och att få andas in frisk lust och känna vinden i ansiktet. Ja det är underbart och så härligt och skönt så det är verklige något som kan vara bra att göra nu med barnen på höstlovet kanske?

Kul för vuxna med

Ja det är verkligen något för alla och inte bara för barnen, det är ju underbart att få göra något och att få komma ut i naturen. Där blir man lugn på ett annat sätt än om man är i stan och det är så härligt att känna att det finns så mycket där ute som man inte har upplevt än men som är där ute.
Så om man har lite extra tid över så är et ett hett tips till den som inte vet vad dom ska hitta på. Man kan ta med sig lite matsäck och så behöver det inte kosta så mycket .Men man får en trevlig stund tillsammans och man kan njuta som aldrig förr tillsammans med familjen. Eller så kan man ta ett kompisgäng och ge sig ut en dag, det är något som kommer att uppskattas av alla det är jag säker på. Man kanske inte ska vara åksjuk bara men annars så är det fritt fram för alla att åka och ha det kul en stund till sjöss. 
Ja det är kul att göra saker som man kanske inte brukar göra så att man får en förändring och gör något som man inte alltid hittar på men familjen.